Vinnaren utsedd för HÄLSORESA för två personer till underbara Mallorca 21-28 oktober 2017

Så här lyder Mats motivering till varför han skulle vinna Hälsoresan:

Frugan hänger med på fiske och jakt men har fler än en gång sagt
att hon drömmer om träning i varm sand i ett varmt och träningsvänligt land
Tänk att för henne då få berätta, att vi ska åka på en resa, den RÄTTA
Att få se hennes ögon glittra av förväntan. På lyckan av att ge är det själva räntan

Stort grattis säger vi i Team Ulrika till Mats!


 

Ulrika Davidsson kommer hålla föreläsningar och fylla på med kostinspiration för en hälsosam livsstil. Malin Schultz kommer att bjuda på yoga och träning. Det kommer finnas möjlighet till underbara vandringar med Ulrika och Jackie. Jackie är en härlig vandringsledare och känner till Mallorcas allra vackraste ställen och I slutet på veckan kommer vi gästas av Gabriel Forss och då blir det körsång, det ryktas om att det kommer bli en och annan schlager. Du behöver inte vara bra på att sjunga, vi fyller sången med glädje och Gabriel visar oss vägen.

Det kommer även finnas tid över till egna aktiviteter och hotellet som vi bor på har alla träningsfaciliteter som simbassäng, cyklar, gym mm.

Avreseort Stockholm.

När: 21 – 28 oktober
Var: The Viva Blue & Spa i Playa de Muro.

Ord Priser per person för 7 dagar:

* Del i dubbelrum 13 500 :-

* Del i enkelrum 15 500 :-

Detta ingår i priset:

  • Flyg tur och retur
  • Transfer från och till flygplatsen
  • Boende med halvpension (frukost & middag)
  • Föreläsningar med Ulrika Davidsson
  • Yoga och träning varje dag med Malin Schulz

* Körsång med Gabriel Forss

Ett smakprov från en dag på resan: 

07:30-10:00 Frukostbuffé

07:30 Morgonyoga

07:30 Morgonpromenad

10:00 – 11:30 Föreläsning

12:00 – 12:45 Cirkelträning

18:00 – 18:30 Cavamingel

18:30 – 19:30 Föreläsning

19:30 Middag – buffé på hotellet

Flygtider och annan info skickas separat.

 

Fyll i formuläret nedan för att delta i tävlingen!

Tävlingen är nu avslutad och vi gratulerar Mats Nordh!

Regler och villkor för tävlingen

Du som deltagare accepterar de beslut som Ulrikas Kickstart/Kronägg tar gällande eventuella förändringar i tävlingsperiod, upplägg, genomförande eller annat som berör tävlingen. Ulrikas Kickstart/Kronägg förbehåller sig den exklusiva rätten att utesluta en tävlingsdeltagare ur tävlingen om denne bryter mot tävlingsreglerna, fuskar eller på annat sätt försöker tillskansa sig otillbörliga fördelar eller försöker sabotera tävlingen. Ditt deltagande är gratis – du behöver inte köpa eller beställa något för att vara med och tävla.

Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Ulrikas Kickstart/Kronägg Juryn väger in  bästa motivering vid valet av vinnare. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Du måste vara över 18 år för att delta i tävlingen. Tävlingen pågår till 2017-08-31

Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Vinnaren kommer att bli informerad personligen via email, alternativt via telefon och måste därför ha uppgett korrekta uppgifter för att kunna bli kontaktad. Vinnaren kommer att publiceras med namn, efternamn och ort på Ulrikas Kickstart/Kronägg hemsida samt våra respektive Facebook-sida, Instagram och i våra mailutskick.

Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.

Genom att delta i tävlingen samtycker Du till att Ulrikas Kickstart AB och Kronägg kan använda de adressuppgifter etc. Du lämnat för att skicka information, erbjudanden och reklam.

De uppgifter du lämnar behandlas konfidentiellt. Uppgifterna antecknas i kundregister. Personnummer registreras inte. Personuppgifterna sprids ej vidare till tredje part och hanteras i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Läsarkommentarer

Top
KIckstart meny