”Snabb viktnedgång och minskade mått redan från början”

Susanne Vendel, Kalmar

Susanne har gått både Steg 1 och 2 vilket resulterat i att hon gått ner 12 kg. Hon tycker att det har gått över förväntan och att programmet har varit lätt att följa med supergoda recept och bra coachning.  Genom att hon har fått  färdiga inköpslistor, menyplaner och recept i god tid har hon kunnat förbereda kommande vecka i lugn o ro.

Det som hållit Susanne motiverad under dessa veckor har varit hennes snabba viktnedgång samt all peppning från Ulrika och de andra deltagarna. Hennes största utmaning har varit fastedagarna och att inte äta några mellanmål.

Genom att hoppa över mellanmålen och äta minimalt med kolhydrater och socker är Susanne mycket piggare och har sällan ont i magen eller  känner sig uppblåst i magen som hon ofta gjorde tidigare.

Nu är Susannes fortsatta mål att hålla sin vikt och att detta ska bli en livsstil för henne.

Susannes tips är att när man väl bestämt gå ”all in”! Att helt följa programmet, gå in på Facebooksidan och ta emot peppning där i med- och motgångar. Det betyder så mycket att veta att man inte är själv på resan. ”Skulle man misslyckas någon gång är det inte hela världen, det är som Ulrika säger ”bara att resa upp cykeln och ta sig upp på vägen igen”, säger Susanne.

 

 

 

Titta även på

Top
KIckstart meny