Jag är piggare och rör mig mycket enklare och smidigare!

Åsa Östlund, Gotland
Namn: Åsa Östlund
Bor: Gotland
Ålder: 48 år
Viktnedgång: –39 kg
Tid för viktnedgång: 10 månader. Startade i februari 2015. 
Startvikt: 104 kg
Nuvarande vikt: 65 kg
 
Jag har länge velat gå ner i vikt men aldrig hittat ett sätt som passat mig. Har heller inte haft tron på mig själv att jag skulle klara det. Men efterhand som jag läste på Ulrikas hemsida om upplägget så kändes det så rätt. Viktnedgång i kombination med riktig mat känns rätt och jag ville absolut inte ha pulverdieter. Rena råvaror kändes viktigt.

Att upplägget också bygger på en turbostart ger en verklig motivation eftersom det ger så stort resultat på kort tid och det känns viktigt i början. Att sen upptäcka att man kan köpa kläder i mindre storlekar peppar också. Äntligen kan jag handla kläder på ”normalstora” avdelningen och behöver inte skämmas över att tala om vilken storlek jag har. Har gått från 54/56 till 40! Det är en fantastisk känsla att ha fått (köpt) en ny garderob!

Jag är betydligt mer medveten om vad jag handlar och äter idag och det känns viktigt att fortsätta med det också.

Jag är piggare och rör mig mycket enklare och smidigare. Märker en stor skillnad i yogan där jag nu kan göra de allra flesta rörelserna utan problem. Har även fått bättre kondition utan att träna konditionen, det har kommit på köpet. Kroppen känns också friskare och det tror jag beror på att jag nu äter ”renare” mat vilket kroppen mår mycket bättre av.

Det är så enkelt att få menyer och recept helt klart utan att själv behöva planera! Och att man får Ulrikas stöd och tips varje dag. Smidigt att kunna få det var och när jag vill och att man kan ha det med sig i telefonen hela tiden. Behöver inte vara fysiskt på plats men har ändå en väldigt nära och enkel kontakt. Och man kan välja nivå på hur aktiv man vill vara i gruppen. Jag har också fått mycket ny kunskap om kost och om hur min kropp fungerar och reagerar på olika saker. Och det har dessutom gett mig ett självförtroende att jag faktiskt kan!

Tips från Åsa:

Bestäm dig och gå in för det fullt ut. Det funkar inte att göra det halvdant. Och berätta för din omgivning så får du extra stöd och peppning. Det är så härligt att få höra att man är duktig, det stärker ännu mer.

Titta även på

Top
KIckstart meny