Jag har återfått både kropp och glädje!

Anna Andersson, Växjö

Namn: Anna Andersson
Ålder: 37
Bor: Växjö
Vägde då: 99 kg
Väger nu: 79 kg

Gravidkilona var tuffa för Anna Andersson, 37. Hon testade allt från Viktväktarna till viktklubbar och olika dieter, men kilona vägrade ge med sig. Efter en föreläsning med kostrådgivaren Ulrika Davidsson fick hon nytändning och anmälde sig till en av hennes Kickstart-kurser online. Det gav resultat.

Hälsa, motion och god mat har alltid varit ett stort intresse hos Anna. Men efter att hon fick barn la hon på sig extra kilon som var svåra att bli av med. Hon kände sig rund, trött och ledsen över att inget av det hon testat fungerade.

Anna hade nästan gett upp tills hon hösten 2014 gick på en föreläsning med kostrådgivaren Ulrika Davidsson. Hennes onlinekurs ”Ulrikas Kickstart” blev startskottet till ett mer hälsosamt liv. På mindre än ett år gick Anna ner så mycket som 20 kilo, och har nu återfått både kropp och glädje.

– Hela upplägget med Ulrikas kurser online har gett mig så mycket energi och mitt tips är att ta en dag i taget. Det är småmålen som tar oss till det stora målet!, säger Anna.

Idag är Anna ambassadör i hemstaden Växjö för ”Ulrikas Kickstart”, där hon och Ulrika tillsammans coachar deltagare på Facebook som Anna rekryterat. Att ha lyckats med en rejäl viktminskning bidrar till att inspirera och motivera andra till att göra detsamma. Anna är ett bevis på att det går att nå goda resultat, och ganska snabbt också:

– Jag har hittat tillbaka till den Anna jag vill vara. Jag har sparat en bild på mig från 2014 då jag vägde 99 kg. Den har jag satt i min ”Ulrika pärm” som en påminnelse om mitt gamla jag.

Annas 3 bästa tips:

  • Ta en dag i taget
  • Spara en gammal bild som motivations faktor
  • Anmäl dig till en av Ulrikas kickstart kurser
Före
Efter

Titta även på

Top
KIckstart meny