”Jag känner mig lätt när jag springer i skogen”

Marianne Madsen

 

När Marianne såg en bild av sig själv i början av året bestämde hon sig för att gå ner i vikt, men det var inte förrän hon skulle operera en hand i maj som hon tog tag i sin viktminskning på allvar. Hon visste sedan innan hur hon skulle göra för att äta nyttigt men problemet var att hon åt för mycket.

Hon började med Vår Turbon den 9 maj och vägde då 75,1 kg och hade ett midjemått på 96 cm och 108 cm runt magen. Hon följde kostplanen till punkt och pricka och såg resultat direkt, vilket också motiverade henne att fortsätta.

Hon fick otrolig bra peppning av alla andra i gruppen och efter kursens slut så köpte hon några av Ulrikas böcker ( Kickstart o 5:2) o körde själv. För att hålla motivationen uppe har hon hela tiden satt upp delmål o planerat sin mat.

Den största utmaningen har varit att inte kunna äta mackor till frukost, men annars har hon inte saknat något när det gäller maten.

Marianne tycker att den största hälsovinsten är att hon orkar mycket mera när hon tränar.
Det bästa med Ulrikas kurser enligt Marianne är alla färdiga menyplaner och recept, samt att man får ett sånt otroligt bra stöd både av andra deltagare o av Ulrikas Kickstart.

Idag väger Marianne 65, 5 kg har ett midjemått på 85 cm och 99 cm runt magen. Hon ångrar sig dock att hon inte tog mera mått då hon har minskat avsevärt runt armar o under bysten.

Hon har ett par kg kvar men tror nog att hon kommer att fixa det i höst. Hon har kommit igång bra med sin träning och planerar att köra igång med Höst Turbon i början av september

Mariannes tips till andra är att det handlar helt enkelt om att bestämma sig, sätt delmål o planera, det är och har varit A och O för att hon ska lyckas.

 

Före
Efter

Titta även på

Top
KIckstart meny