Huvudmeny

”Konceptet med att få inköpslista, menyer och recept är perfekt allt finns där, jag behöver bara handla. Att också få stödet i gruppen på FB tycker jag är mycket värt, jag får så mycket uppslag och goda idéer där och möjligheten att kunna ställa frågor direkt till Ulrika”.

Susanne har varit överviktig i nästan 20 år och har under lång tid inte känt sig bekväm och trivts med sin kropp. Hon har provat pulversoppor och försökt klara det på egen hand men det har inte fungerat i längden. Sopporna gör ju sin del men hon har inte lyckats lära sig att hantera vad hon ska äta sedan för att hålla sin vikt.

Susanne startade sin viktresa den 11 januari med en två veckors Turbo som hon hade sett i tidningen Tara, hon vägde då 130 kg. Efter den fortsatte hon med Ulrikas Vinter Kickstart i sex veckor och hon har nu totalt gått ner 30 kg i vikt.

Hon tycker att det gått jättebra, över förväntan och det bästa har varit att få färdiga menyplaner och inköpslistor. Maten har varit jättegod och bra planerad, och hon känner inte att hon har behövt försaka något. Nu har hon fått en annan helhet kring kosten, vad som är bra och vad som är mindre bra och hur hon ska hitta tillbaka om hon faller ur. Att tillåta sig att äta utanför ramen men veta att hon hittar tillbaka.

Hennes drivkraft har varit att bli rörligare och orka leka med sina barnbarn vilket innebär många vändor upp och ner på golvet.

Susanne har som mål att gå ner ytterligare minst 20 kg, men hon mår redan mycket bättre och känner sig både piggare och rörligare i kroppen.

Hennes framtida mål är att väga under 80 kg och trivas med sig själv. Hon vill också fortsätta lära sig hur hon ska äta och laga sin mat och att kunna köpa kläder utan att behöva gå till XXXL avdelningen.

Susannes tips till framtida deltagare!

Gå Ulrikas kurser, jag tror att de passar oss alla. Det är sex veckor av ditt liv, ge det en chans! Gör det för din skull inte för någon annans, det är du som bestämmer och vi kan alla klara det bara vi hittar motivation och vilja. Glöm inte att det du gjorde tokigt i dag inte påverkar vad du gör i morgon, då är det en ny dag med nya mål. Tillåt dig att acceptera om du skulle falla ur, börja bara om igen nästa dag. Du har inte förstört något och det kanske var precis det där du behövde just då, vi lever ju bara en gång.

Det är verkligen inte lätt att gå ner i vikt, det är så mycket som spelar in. Det är känslor, invanda beteenden, gamla rutiner på vad som serveras hemma vid middagsbordet. Det är ingen annan som kan säga åt dig att du ska gå ner i vikt, det är något som du själv måste vilja. Du måste hitta din motivation och ditt sätt som passar dig.

 

 

 

Aktuell i shoppen

Presentkort 398-3500 kr

Ge bort eller önska dig en hälsosam present! - 6 belopp att välja mellan Vid utnyttjandet av presentkortet väljer du en kurs ...

Läs mer >

Ulrikas Gotland – Äta, njuta, leva!

Nyhet! Ulrikas Gotland – Äta, njuta, leva – följ med till Ulrikas härliga Gotland! Utdrag från boken: ”När jag var liten trodde jag ...

Läs mer >

Köp boken Kickstart med Ulrika 229 kr

Nu finns äntligen Ulrikas efterlängtade bok ” Kickstart med Ulrika” åter i lager – 7 kostprogram till ett lättare liv! Vill ...

Läs mer >

Top
KIckstart meny