Magen är inte svullen längre och jag känner mig piggare, gladare och friskare!

Kamilla Pettersson, Uppsala

Namn: Kamilla Pettersson
Ålder: 44
Viktnedgång: 12 kilo sedan 21 september 2015
Kostplan: Ulrikas Kickstart steg 1 – Höst turbo

För Kamilla, 44 år har den största utmaningen varit att vara bestämd mot mig själv och inte falla tillbaka i gamla vanor. Att äta lagom och inte småäta.

Den 21 september började Kamilla sin hälsoförändring genom att anmäla sig till Ulrikas kickstart kurs online.  Hon hade en start vikt på 76 kilo och har sedan september gått ner 12 kilo.

– Det lättaste under de två kurser jag har gått har varit att följa programmen. De är lätta och enkla att följa, säger Kamilla!

Har du uppnått ditt mål?

Snart så – Mitt första mål va först att gå ner 5 kg, dessa kilon gick väldigt enkelt. Första -5 kilona gick jag ner på 2 veckor. Så när fem var borta satte jag ett nytt mål på 5 kilo till och det nådde jag när Ulrikas kickstart kurs steg 1 var klar. Sen har jag klarat mig bra på egenhand och fått en fin grund att stå på efter programmet så på 3 veckor klarade jag av att gå ner -2 kilo till.

– Den största hälsovinsten för mig har varit att jag uteslutit pasta, ris, potatis, vetemjöl och mjölk och känner att jag mår mycket bättre av det. Det är något jag definitivt kommer att fortsätta med i framtiden. Magen är inte svullen längre och jag känner mig piggare, gladare och friskare, säger Kamilla.

– Är det något som jag vill höja och lyfta som har varit extra bra för mig med upplägget så är det inköpslistorna. Det är mycket enklare och roligare att handla och svårare att falla för frestelser. Förr handlade jag varje dag och åt lunch ute, nu åker jag 1-2 ggr i veckan och lägger mycket mindre pengar på mat varje vecka.

3 enkla tips från Kamilla:

  1. Allt underlag som jag fått från Ulrika har jag satt i en pärm och har framme på köksbänken, då blir jag påmind om att göra rätt mot mig själv och följa programmet, och reser jag bort så får pärmen alltid följa med.

 

  1. Det handlar om att ändra tankesättet på vad man stoppar i munnen och byta ut det som inte är bra för just dig!

 

3.  Va inte för hård mot dig själv, ge dig själv beröm och våga vara hungrig ibland, det går!

 

 

 

Före
Efter

Titta även på

Top
KIckstart meny