Huvudmeny

Jag känner mig mycket piggare och blev förvånad över hur enkelt och lätt allt kändes. Recepten är lättlagade och maten jättegod.

Ola Rosander är en före detta hockeyspelare på elitnivå som idag arbetar som brandman. För ett drygt år sedan bestämde han sig för att ta tag i sin övervikt. ”Jag hade fortsatt att äta lika mycket och lika ofta som när jag var yngre och spelade hockey. Då tränade jag hårt varje dag och behövde mycket mat. Men med åren har jag dragit ner på träningen men inte på maten, säger Ola. Det fick till följd att jag la på mig 15 kilo för mycket”. Kilon som smög sig på…

Resultat redan efter några dagar

Ola hörde talas om Ulrikas Kickstart och bokade in sig på kursen Ulrikas Kickstart Steg 1 i januari 2016 och redan efter 3-4 dagar såg han resultat. ”Jag kände mig mycket piggare och blev förvånad över hur enkelt och lätt allt kändes. Recepten var lättlagade och maten jättegod”. Tonfiskröran blev en av favoriterna och när kursen var slut efter 6 veckor stod vågen på minus 10 kilo!

Vad var då nyckeln till framgången? ”Jag bestämde mig verkligen för att lyckas. Jag var fokuserad och motiverad. Tävlingsinstinkten kickade in och jag gick in i det till 100%”. En vecka efter kursen var slut anmälde jag mig till kursen XtremeTurbo och där tappade jag ytterligare 5 kilo”.

 

Titta även på

Top
KIckstart meny