Tack Ulrika för goda recept och inspiration. Och för minus 30 kilo.

Malin är en 41-årig lärare som bor på Tjörn.  Januari 2017 gick hon Ulrikas Kickstart steg 1. ”Jag har alltid haft lätt för att gå upp i vikt men eftersom jag varit fysiskt aktiv har det inte varit något problem tidigare. Men efter mitt andra barn som jag fick för 7 år sedan förändrades det” säger Malin. ”Jag gick upp 30 kilo under graviditeten och dom kilona blev kvar” tillägger hon.

Malin provade därefter Viktväktarna med det gav inte önskat resultat så när en kompis berättade om Ulrikas Kickstart bestämde hon sig för att prova. ”Jag var väldigt skeptisk till fastedagar och att hoppa över frukosten, säger Malin. Frukosten har man ju alltid fått höra är dagens viktigaste mål. Men jag ville ändå ge det en chans”.

När hon började kursen blev hon förvånad över hur lätt det gick. Och hur snabbt hon såg resultat. Dessutom var recepten både lättlagade och fantastiskt goda. Några av favoriterna är kycklingröran och tonfiskröran.

”Det kändes som de 10 kilona jag gick ner på 6 veckor verkligen förvann på ett kick. Det var liksom ingen uppoffring” berättar Malin.

Hela Ulrikas filosofi med recept och menyplaner fick sedan en naturlig fortsättning för Malin som kunde börja jogga och träna på gym igen. Och kilona fortsatte rasa.

”Det var inte bara viktminskningen på 30 kilo som blev vinsten, jag blev piggare och gladare också” säger Malin. ”Tidigare hade jag varit trött på kvällarna efter jobbet i skolan. Nu har jag både kraft och energi kvar när jag kommer hem. Och ledvärken jag lidit av försvann!”

Nu har jag kunskapen, motivationen och inspirationen jag behöver för att leva ett hälsosamt liv, avslutar Malin.

Gå Ulrikas Kickstart Steg 1 du också

Titta även på

Top
KIckstart meny