Ulrikas Kickstart på företag

Vad är hälsa på ert företag?

En hälsosam personal är gladare, mer motiverad och effektivare. Att satsa på hälsa och friskvård ger lägre sjukfrånvaro, minskad risk för att anställda slås ut från arbetslivet och högre effektivitet på arbetsplatsen. Att erbjuda Ulrikas Kickstarts onlinekurser till personalen på företaget ger möjligheten att ta ett steg mot ett hälsosammare företag.

Några av fördelarna med Ulrikas Kickstart onlinekurser:

  • Enkelt och lättillgängligt
  • Färdiga menyplaner, lättlagade och hälsosamma recept och inköpslistor
  • Daglig coaching av kostrådgivare Ulrika Davidsson i en sluten Facebookgrupp

Vad blir era vinster:

  • Minskade kostnader för rehabilitering
  • Ökad produktivitet, mindre övertid eller bättre kvalitet på arbetet
  • Färre sjukskrivningar
  • Gladare, mer motiverade och hälsosammare medarbetare

Vi brinner för att hjälpa våra kunder att lyckas och hjälper er att skräddarsy Ulrikas Kickstart just för ert företag. Kontakta oss för mer information.

Kontakt: info@ulrikadavidsson.se


Gör som företaget Destination Gotland gjorde i mars 2016!

50 anställda anmälde sig till Ulrikas Kickstart Steg 1 i mars 2016. De har tillsammans i en sluten Facebook grupp inspirerat varandra och  ”tävlat” mot sina arbetskamrater. De har haft ett otroligt stöd av varandra och det har också motiverat  dem att vilja fortsätta och inte hoppa av när det känts tufft. De har fått goda och fina resultat och efter avslutad 6 veckors kurs  började hela gänget en till kurs, Ulrikas Kickstart Steg 2.

Här är några av de anställda som gick Ulrikas Kickstart steg 1.

Vi tillsammans på bild gick ner lite mer än 50 kg!

dg-logotyp@2x

13221210_1106128549445970_5550738262009624113_o

 


En framgångshistoria

Niki före efter

Niki började Ulrikas Kickstart Steg 1 tillsammans med sina kollegor på Destination Gotland.

De var en grupp på ca 50 personer som startade samtidigt.

I början kände hon sig trött och energilös men det gick över efter första veckan. Det enklaste och bästa med kursen har varit de färdiga inköpslistorna, och att följa recepten och menyplanerna. Hon tycker även att det har varit toppen med en sluten grupp som kan hjälpa och peppa varandra och att det varit otroligt givande att höra de andra deltagarnas utmaningar och lösningar på problemen men också att man fått feedback på direkten. Den största utmaningen för Niki var att sluta upp med att stoppa mat i munnen hela tiden.

Under dessa veckor har Niki gått ner 11,4 kg och hon tycker att det  gått jättebra och att det varit över all förväntan.  Hennes mål var att gå ner 10 kg och det  har nu uppnått. Hon har nu valt att fortsätta med Ulrikas Kickstart Steg 2 och hennes mål är att gå ner ytterligare 10 kg.

Nikis största hälsovinst är  att hon har slutat med gluten och socker. Hennes mage är mycket bättre, hon sover bättre men framför allt så har hon slutat att småäta.

Nikis  tips till framtida deltagare – ”Tveka inte. Börja nu med ditt nya liv!”

 

Läsarkommentarer

Top
KIckstart meny