Huvudmeny

Framgångshistorier

Det är så otroligt kul att se alla nöjda kursdeltagare som uppnår fantastiska resultat. De levande bevisen på att det fungerar och att alla kan skaffa sig en hälsosammare livsstil.

Jag har återfått både kropp och glädje!

Anna Andersson, Växjö
Gravidkilona var tuffa för Anna Andersson, 37. Hon testade allt från Viktväktarna till viktklubbar och olika dieter, men kilona vägrade ge med sig. Efter en föreläsning med kostrådgivaren Ulrika Davidsson fick hon nytändning och anmälde sig till en av hennes Kickstart-kurser online. Det gav resultat. Hälsa, motion och god mat har alltid varit ett stort intresse hos Anna. Men efter att hon fick barn la hon på sig extra kilon som var svåra att bli av med. Hon kände sig rund, trött och ledsen över att inget av det hon [..] Läs mer!
Före
Efter

Tack Ulrika för goda recept och inspiration. Och för minus 30 kilo.

Malin är en 41-årig lärare som bor på Tjörn.  Januari 2017 gick hon Ulrikas Kickstart steg 1. ”Jag har alltid haft lätt för att gå upp i vikt men eftersom jag varit fysiskt aktiv har det inte varit något problem tidigare. Men efter mitt andra barn som jag fick för 7 år sedan förändrades det” säger Malin. ”Jag gick upp 30 kilo under graviditeten och dom kilona blev kvar” tillägger hon. Malin provade därefter Viktväktarna med det gav inte önskat resultat så när en kompis berättade om Ulrikas Kickstart bestämde hon [..] Läs mer!

Jag känner mig mycket piggare och blev förvånad över hur enkelt och lätt allt kändes. Recepten är lättlagade och maten jättegod.

Ola Rosander är en före detta hockeyspelare på elitnivå som idag arbetar som brandman. För ett drygt år sedan bestämde han sig för att ta tag i sin övervikt. ”Jag hade fortsatt att äta lika mycket och lika ofta som när jag var yngre och spelade hockey. Då tränade jag hårt varje dag och behövde […]

”Konceptet med att få inköpslista, menyer och recept är perfekt. Allt finns där, jag behöver bara handla.”

Susanne, Norrköping
  Susanne har varit överviktig i nästan 20 år och har under lång tid inte känt sig bekväm och trivts med sin kropp. Hon har provat pulversoppor och försökt klara det på egen hand men det har inte fungerat i längden. Sopporna gör ju sin del men hon har inte lyckats lära sig att hantera […]

”Snabb viktnedgång och minskade mått redan från början”

Susanne Vendel, Kalmar
Susanne har gått både Steg 1 och 2 vilket resulterat i att hon gått ner 12 kg. Hon tycker att det har gått över förväntan och att programmet har varit lätt att följa med supergoda recept och bra coachning.  Genom att hon har fått  färdiga inköpslistor, menyplaner och recept i god tid har hon kunnat förbereda […]

”Jag har slutat med blodtryckstabletter, insulin och minskat på mina diabetestabletter”.

Elisabeth är 53 år och drabbades av graviditetsdiabetes 2002 som sen blev typ 2 direkt efter. Hon bestämde sig för att göra en kostförändring och anmälde sig till Ulrikas Kickstart Steg 1. När hon började kursen hade hon ett faste blodsocker som låg mellan 11-12, och efter 6 veckor hade det sjunkit till mellan 5-7. […]
Före
Efter

”Konceptet med att få inköpslista, menyer och recept är perfekt. Allt finns där, jag behöver bara handla. Stödet i gruppen på FB tycker jag också är mycket värt och möjligheten att ställa frågor direkt till Ulrika”.

Susanne har varit överviktig i nästan 20 år och har under lång tid känt sig obekväm med sin kropp. Hon har provat pulversoppor och försökt klara det på egen hand men det har inte fungerat i längden. Sopporna gör ju sin del men hon har inte lyckats lära sig att hantera vad hon ska äta […]

”Jag känner mig lätt när jag springer i skogen”

Marianne Madsen
  När Marianne såg en bild av sig själv i början av året bestämde hon sig för att gå ner i vikt, men det var inte förrän hon skulle operera en hand i maj som hon tog tag i sin viktminskning på allvar. Hon visste sedan innan hur hon skulle göra för att äta nyttigt […]
Före
Efter

”Det bästa med Ulrikas kickstartprogram är att man får inköpslistor, program och recept för att kunna planera sina veckor och att maten är god och lätt att göra”.

Ewa är 52 år och har bantat hela sitt vuxna liv. Hennes  viktresa med började den 4 Januari  då hon anmälde sig till  Ulrikas Kickstart Steg 1. Hon följde kostplanen strikt och gick ner 10 kg under dessa 6 veckor. Efter Steg 1 har Ewa även gått Ulrikas Vinter Turbo och tappade då 4 kg. […]
Före
Efter

Jag är piggare och rör mig mycket enklare och smidigare!

Åsa Östlund, Gotland
Jag har länge velat gå ner i vikt men aldrig hittat ett sätt som passat mig. Har heller inte haft tron på mig själv att jag skulle klara det. Men efterhand som jag läste på Ulrikas hemsida om upplägget så kändes det så rätt. Viktnedgång i kombination med riktig mat känns rätt och jag ville absolut inte ha pulverdieter. Rena råvaror kändes viktigt.

Det har gått så snabbt att gå ner i vikt!

Petronella Karlsson, Jönköping
Petronella har alltid varit mer eller mindre överviktig och till slut tröttnade hon på det. Hon har tidigare testat LCHF vilket hon gillade, men hon ville testa hur det var att följa ett program och började då med Ulrikas Sommar Kickstart juni 2015. Hon har även typ 2 i släkten och ville även undvika att drabbas av det. Hon tycker att det har gått förvånansvärt lätt och de första 6 veckorna gick hon ner 12,5 kg och har gått ner 21 kg totalt. Den största utmaningen för Petronella har varit [..] Läs mer!
Före
Efter

Det bästa med kurserna är att man går ner i vikt av den goda maten!

Therese Eliasson, Göteborg
Therese började sin viktresa i juni 2015 och har sedan dess gått ner 37 kg. Hon tycker att det har varit lätt att följa programmen med färdiga menyplaner, recept och inköpslistor. Och det bästa med kurserna är att man går ner i vikt med god mat! Den största utmaningen för Therese har varit hålla i gång motivationen, och det som motiverat henne är att hon har gått ner i vikt nästan varje vecka.
Före
Efter

Piggare, gladare och ny livsglädje!

Helena Bejerstål Hammarkind, Stockholm
Jag hittade en gammal tidning med Ulrikas kickstart på 14 dagar. Jag gick mer ner än de 5 kilo som programmet lovade vilket innebar att jag kom under 120-strecket. Det gjorde mig glad och peppad att fortsätta.
Före
Efter

Nu rör jag mig oerhört mycket lättare!

Roger Albrecht, Gotland
Roger började med Ulrikas Kickstart Steg 1 i början av november 2015 och har under 6 veckor gått ner 13,8 kg. Han tycker att det har gått jättebra då han fått färdiga menyplaner, inköpslistor och recept varje vecka. Roger har uppnått sitt mål och hans motivationsfaktorer har varit att trivas bättre med sig själv och att inte vara en ”gubbe med kulmage”. Hans fortsatta mål är att hålla sin vikt under 75 kg och så fort han börjar närma sig 75 kg kommer han att köra en Kickstart kurs igen. [..] Läs mer!
Före
Efter

Jag har bättre ork och känner mig mer energisk än tidigare!

Pia Wärn, Stockholm
”Jag har bättre ork och känner mig mer energisk än tidigare” Pia har gått både Ulrikas Kickstart Steg 1 och 2 under hösten 2015. Hon började i slutet av augusti har totalt gått ner 15,2 kg. Det är den snabba viktnedgången som hållit motivationen uppe och har hjälpt henne att fortsätta. Pia tycker att det har gått väldigt bra och det känns lätt att leva efter detta sätt att äta och hon kommer att fortsätta med det även när hon uppnått sin målvikt. Den största utmaningen för Pia har varit [..] Läs mer!
Före
Efter
Top
KIckstart meny