Huvudmeny

Juicing med Ulrika – 298 kronor

Tid: 5 dagar

Datum: 26 februari - fler datum finns

Beräknad viktnedgång: 2 - 4 kg

Den populära kursen ”Jucing med Ulrika” är tillbaka!

Boosta dig med en 5 dagars rening där du, under 3 dagar, dricker näringsrika och utrensande juicer. Detta innebär att du trappar ner 1 dag före och 1 dag efter juicingen och då äter du soppor och smoothies. Juicerna är lätta att göra ordning hemma under denna effektiva juiceplan. Istället för att beställa dyra, färdiga juicepaket kan du med Ulrikas recept enkelt göra dina egna juicer hemma.

Att juica är ett bra sätt att bryta dåliga vanor och få ett snabbt resultat på vågen, måtten och dessutom rensa ut slaggprodukter och toxiner. Det går att likna med en städerska som kommer in och gör lite rent och fint. Känslan som infinner sig efter en 3-dagars juicing är härlig och det är en bra start för att fortsätta en hälsosam livsstil.

Du dricker 6 olika juicer varje dag som alla har olika innehåll och effekt på kroppens organ samt påverkar din juicing på olika sätt. Du behöver inte köpa en råsaftcentrifug men du behöver ha tillgång en blender, gärna en med hög hastighet så att du även kan mixa äpplen och morötter. En blender är även att rekommendera att ha i hemmet även för framtiden så det är en bra investering!

Du får under kursen:

  • Menyplan, kaloriberäknade recept och inköpslista i en privat Facebookgrupp
  • Kursen sker online och du följer kursen från ditt Facebook konto, på så sätt kan du kan följa kursen vart du än befinner dig
  • Gruppen öppnar på onsdagen veckan innan kursen startar så du i god tid får tillgång till kursmaterialet. Kursen är öppen 5 dagar efter kursen har avslutas.

Kursstarter:

26 februari – Boka här

12 mars – Boka här

image_pdfimage_print

Titta även på

Top
KIckstart meny