Huvudmeny

Juicing med Ulrika – 198 kronor

Tid: 5 dagar

Datum: 18 december - Fler kursdatum finns!

Beräknad viktnedgång: 2 - 4 kg

Boosta dig med en 5 dagars rening där du, under 3 dagar, dricker näringsrika och utrensande juicer. Detta innebär att du trappar ner 1 dag före och 1 dag efter juicingen och då äter du soppor, smoothies och lättare mat.

Juicerna som är lätta att fixa och du blir coachad av Ulrika genom denna effektiva juiceplan! Istället för att beställa dyra, färdiga juicepaket för runt 400 kr per dag kan du lätt, med Ulrikas recept, göra dina egna juicer hemma – så färska och fräscha!

Att juica är ett bra sätt att bryta dåliga vanor och få ett snabbt resultat på vågen, måtten och dessutom rensa ut slaggprodukter och toxiner. Det går att likna med en städerska som kommer in och gör lite rent och fint. Känslan som infinner sig efter en 3-dagars juicing är härlig och det är en bra start för att fortsätta en hälsosam livsstil.

Du får färdiga menyplaner och alla recept varje dag av Ulrika samt coachning i en privat Facebookgrupp tillsammans med andra som följer samma kostplan. Du får veta allt om juicing genom intressanta dokument och inspirerande filmer. Du får Ulrikas goda juicerecept som du använder dig av när du gör i ordning din dagsranson under juicedagarna. Du dricker 6 olika juicer varje dag som alla har olika innehåll och effekt på kroppens organ samt påverkar din juicing på olika sätt.

Du behöver inte köpa en råsaftcentrifug men behöver ha tillgång en blender, gärna en med hög hastighet så att du även kan mixa äpplen och morötter.

En blender är även att rekommendera att ha i hemmet även för framtiden så det är en bra investering!

Du kommer att bjudas in till Ulrikas Facebooksida 5 dagar innan vi startar så du kan i god tid planera för att vara startklar på måndagen. Då trappar du ner för att på tisdag starta en 3-dagars juicing. På fredagen trappar du upp med lättare mat som Ulrika hjälper dig med och då kan du känna de härliga effekterna efter denna Kickstart!  Facebooksidan kommer att vara öppen under 2 veckor (5 dagar innan start och 5 dagar efter start).

* Den här kursen hålls på Facebook och det krävs att du har ett Facebookkonto för att kunna delta i kursen. 


Kursstarter:

18 december – Boka här

1 januari – Boka här 

 

image_pdfimage_print

Titta även på

Aktuell i shoppen

Presentkort 398-3500 kr

Ge bort eller önska dig en hälsosam present! - 6 belopp att välja mellan Vid utnyttjandet av presentkortet väljer du en kurs ...

Läs mer >

Ulrikas Gotland – Äta, njuta, leva!

Nyhet! Ulrikas Gotland – Äta, njuta, leva – följ med till Ulrikas härliga Gotland! Utdrag från boken: ”När jag var liten trodde jag ...

Läs mer >

Köp boken Kickstart med Ulrika 229 kr

Nu finns äntligen Ulrikas efterlängtade bok ” Kickstart med Ulrika” åter i lager – 7 kostprogram till ett lättare liv! Vill ...

Läs mer >

Top
KIckstart meny