Potatissallad med krispiga råa grönsaker

I min potatissallad spelar faktiskt inte potatisen huvudrollen. Det gör färgsprakande, råa och krispiga grönsaker som sparris och rädisor. Passar perfekt som tillbehör till grillat. Här ser du hur jag tillagar den.

Ingredienser

4 portioner – 236 kcal / portion

10 st kokta färskpotatisar

1 knippe färsk grön sparris

150 g färska sockerärtor

2 morötter

1 färsk rödlök

1 knippe rädisor

½ dl hackad dill

½ dl sötstark senap

2 msk olivolja

1 msk rödvinsvinäger

Salt och svartpeppar

Gör så här

Skär potatisen i mindre bitar och lägg i en skål. Skär alla grönsaker i mindre bitar och blanda ner med potatisen. Tillsätt dill, senap, olivolja, vinäger, salt och peppar och blanda om. Servera i all enkelhet eller med nygrillat!