Huvudmeny

Ulrikas Hälsoresor

Välkommen att följa med på Ulrikas hälsoresor!

 

Gran Canaria, Puerto de Mogán

Fler datum finns! - Boka här
En hälsoresa till fantastiska Puerto de Mogán

 

Vi reser även denna gång med Thor Foseid från Norge. Han ger föreläsningar varje dag, och lär dig mycket mer om näringslära än du kan föreställa dig. Ulrika Davidsson kommer att inspirera dig och lära dig att laga hälsosam mat. Du får bra tips och råd i köket som du får användning av när du kommer hem. Du får laga både frukost, lunch och middag på plats. Till din hjälp har du mina recept, och jag kommer också att handleda dig.

Vi kommer att gå på en shoppingtur och vända och vrida på förpackningar och lära oss vad vi ska stoppa i vår varukorg. Jag kommer också att föreläsa om hur man lyckas nå sina mål samt inspirera dig att få till en hållbar, hälsosam livsstil. Som en extra bonus får du min kurs Turbo Kickstart på 2 veckor när du åker hem, så att det blir lätt för dig att fortsätta leva sunt (värde 398 kr).

Den här resan är en av våra enklare resor men även den mest personliga. Casa don Juan är ett litet, enkelt och intimt lägenhetshotell som har sin charm. Vi hyr hela hotellet och har det för oss själva. Det finns en pool under ett soltak och ett litet poolområde där du kan njuta av sol ifrån förmiddagen till eftermiddagen. Alla rum har terrass eller balkong, kök för matlagning och badrum med dusch. Hotellet ligger ca 15 minuters promenad från stranden. Vägen som leder till stranden är en mysig promenad på en stor gågata med små butiker. Nere vid stranden finns massor med restauranger som erbjuder god mat och fin utsikt över havet. En mataffär finns några hundra meter bort.

För dig som reser ensam:
Det finns några enkelrum att boka, men var inte rädd för att våga hitta en ny vän på resan. Lägenheterna är stora och trevliga och det kan vara väldigt roligt att dela rum med någon du inte känner och få en ny vän. Vi umgås alla mycket tillsammans och får en fin gemenskap. Du kommer att få en mycket givande och personlig resa, eftersom deltagarantalet är begränsat till ca 25 personer.

När: 20 maj – 27 maj eller 27 maj – 3 juni
Var: Puerto de Mogan, Gran Canaria

Detta ingår – pris från 7 650 kr per person i fyrbäddsrum!
• Flyg från Arlanda tur och retur
• Transfer från och till flygplatsen på Gran Canaria
• Boende i lägenhet på Casa Don Juan –lägenheter
• Frukost vid ankomst
• Matlagning och föreläsningar av Ulrika, inklusive vägledning
• Livsyoga med Anne Andersson
• Föreläsningar av Thor Foseid
• Ulrika lagar middag 1 kväll, 200 kr per person inkl. vin
• Vandringar och promenad varje dag

Priser per person för 7 dagar:
* 4 personer i samma lägenhet (2 sovrum) pris 7 650:-
* 3 personer i samma lägenhet (2 sovrum) pris 7 900:-
* 2 personer i samma lägenhet (2 sovrum) pris 8 600:-
* 1 par i samma lägenhet (1 sovrum) pris 8 600:-
* 1 person ensam i lägenheten (en lägenhet) priset 11 600:-

Boka här: 20 maj – 27 maj – FULLBOKAD! 

Boka här: 27 maj – 3 juni – FULLBOKAD! 

 

Anne Andersson
Kommer hålla i yoga under resan. Hennes yoga rekommenderas till dig som behöver stretcha kroppen och för dig som känner sig stel eller har spänningar i musklerna. Livsyogan gör oss tryggare och stabilare inombords och få dig att känna mer glädje och harmoni. Många av hennes deltagare uttrycker ofta att efter ett yoga pass känner de sig mer lugna och harmoniska i sinnet och ha inte lika lätt att brusa upp bli arga och irriterade. Man blir snällare mot sig själv och sin omgivning.

Thor Foseid
Har ett stort intresse för mat, hälsa och bor halvårsvis på Gran Canaria. Tillsammans kompletterar Ulrika och Thor varandra: Ulrika med sin fantastiska inspiration i föreläsningar och matlagning. Thor med sin djupa kunskap om kroppens fysiologi: vad händer när vi äter den ena framför den andra maten? Varför vi blir sjuka och överviktiga? Hur får vi optimal hälsa? Hur kan rätt mat minska medicinering och hur kan vi äta oss friskare? Använd dagarna med oss för inspiration och kunskap som ger dig friskare kropp och gladare själ!

Du kommer att få en mycket givande och personlig resa, eftersom deltagarantalet är begränsat till ca 25 personer.

Betalningsinformation:
När du har valt vilken rumstyp du vill ha skickar du en bokningsförfrågan till oss via valen till vänster på denna sida. När du har skickat in bokningsförfrågan och fått den bekräftad kommer du att få betalningsinformation för en depositionsavgift från oss. Depositionen är på 2000 kr och måste betalas inom en vecka efter du mottagit informationen från oss och det återbetalas inte om du senare vill avbryta din resa. Resterande summa ska betalas till oss senast 2 månader före avresa.

Du kan avboka din resa upp till 2 månader före avresa. Avbokning måste göras via e-post och du måste se till att få en bekräftelse på din avbokning.

 

 

Läs mer!

Top
KIckstart meny