Våra ambassadörer

Alla ambassadörer har gjort en egen fantastisk hälsoresa med hjälp av Ulrikas Kickstartskurser online. Nu jobbar de tillsammans med Ulrika som coacher/ambassadörer i en egen Facebook grupp runt om i Sverige.

Tillsammans med Ulrika skapar de ett hälsosammare Sverige och gör det lättare för alla att hitta en hälsosam livsstil och nå sina individuella mål.

Med Ulrikas kostplaner, lättlagade recept, inköpslistor och att bli coachad tillsammans med Ulrika och din ambassadör med frågor i Facebook gruppen flera gånger om dagen gör att din viktresa samt livsstilsförändring blir lättare. Ambassadörerna kommer att fylla era dagar med motivation, glädje och inspiration och se till att ni fixar att göra kursen till 100%. De kommer att använda sin egen erfarenhet och stötta er när utmaningen är som störst och tuffast men också dela er glädje och framgång!

 

Här är Ulrikas kickstartambassadörer


Göteborg

Therese Eliasson, Kungälv
Viktminskning: -38 kg

Började med en kickstart kurs i mitten av juni 2015 och har gått många kurser sedan dess. Har försökt länge att gå ner i vikt och hitta en bra livsstil men tröttnat när det inte har gett någon effekt.

Men efter första kursen med Ulrika började kilona rasa.

Therese har sedan i höstas 2015 varit ambassadör för Ulrikas kickstart kurser.


Trollhättan

Fredrika Elamsson
Viktminskning: -8 kg

Trots flera års erfarenhet av lågkolhydratkost var det först när Fredrika provade Ulrikas kickstart som alla bitarna föll på plats. Idag håller hon sin målvikt. Vill du ge dig själv den bästa starten på en hälsosammare livsstil så kommer Fredrika att inspirera och stötta dig!


Mariehamn

Cina Karlsson
Viktminskning: -26 kg

En driven och hälsosam åländska som gjort en hälsoförändring och gått ner 26 kilo sedan januari 2015. Idag är hon piggare, gladare och mår så mycket bättre.
Cina har sedan i höstas varit ambassadör för Ulrikas kickstart kurser.


Skåne

Ann-Christin Jönsson, Tomelilla
Viktminskning: -18 kg

Startade sin viktresa och hälsoförändring i januari 2015 och sedan dess gått flera kurser. Nu vill Ann-Christin hjälpa andra och fler att bli piggare, äta god mat och tappa i vikt.
Har varit ambassadör sedan december 2015 för Ulrikas kickstart.

Lena Vöcks, Förslöv
Viktminskning: -20 kg

Har använt Ulrikas kokböcker under många år, tycker om att det är lättlagad mat med goda smaker och under 2015 gått 6- veckors kickstart, höstturbo och vinter kickstart.
Under många år levde hon på kolhydrater, vägde väldigt många kilo för mycket, sov dåligt och hade ständig huvudvärk. Sedan en tid tillbaka äter jag lågkolhydrat kost o mår så mycket bättre. Mycket tack vare Ulrikas goda recept.


Sundsvall

Agnetha Bergsten
Viktminskning: -10 kg

Efter att ha gett sig själv och sin make en kickstart kurs i julklapp 2014 så gick Agnetha ner 10 kilo på 5 månader. Hon har ändrat familjens matbeteende och för jämnan efter Ulrikas program men har idag kunskapen att kunna unna sig nått gott ibland utan att falla tillbaka.

Agnetha har sedan i höstas 2015 varit ambassadör för Ulrikas kickstart kurser.


Gotland

Åsa Östlund
Viktminskning: -40 kg

En envis och härlig gotländska som har förändrat sitt utseende och liv och gått ner hela 40 kg. Från storlek 54/56 till 40. Med nya sunda matvanor och kunskapen att planera med veckomenyer har Åsa hittat sin nyckel till ett hälsosammare liv.

Åsa har sedan i höstas 2015 varit ambassadör för Ulrikas kickstart kurser.


Stockholm

Annette Strömbäck
Viktminskning: -18 kg

Annette har gjort en hälsoresa med kropp och själ och tappat 18 kg. Annette har följt alla Ulrikas kurser från januari fram till vintern 2015 och fortsätter med dessa kostplaner då det har blivit en livsstil.
Hon har sedan i höstas 2015 varit ambassadör för Ulrikas kickstart kurser.


Göteborg

Helen Hellström, Göteborg
Viktminskning: -14 kg

Har följt många andra kostplaner genom åren men inget har fungerat tillräckligt bra för att behålla sin målvikt. Men med Ulrikas kickstart är det väldigt lätt.
Jag har gått flera av Ulrikas kurser online och fått mer kunskap, inspiration och fått lära mig att laga mat är både enkel och god.

Helen har sedan i höstas 2015 varit ambassadör för Ulrikas kickstart kurser.

Ola Rosander
Viktminskning: -

Ola Rosander är en före detta hockeyspelare på elitnivå som idag arbetar som brandman. För ett drygt år sedan bestämde han sig för att ta tag i sin övervikt. ”Jag hade fortsatt att äta lika mycket och lika ofta som när jag var yngre och spelade hockey. Då tränade jag hårt varje dag och behövde mycket mat. Men med åren har jag dragit ner på träningen men inte på maten, säger Ola. Det fick till följd att jag la på mig 15 kilo för mycket”. Kilon som smög sig på…

Resultat redan efter några dagar

Ola hörde talas om Ulrikas Kickstart och bokade in sig på kursen Ulrikas Kickstart Steg 1 i januari 2016 och redan efter 3-4 dagar såg han resultat. ”Jag kände mig mycket piggare och blev förvånad över hur enkelt och lätt allt kändes. Recepten var lättlagade och maten jättegod. Tonfiskröran blev en av favoriterna och när kursen var slut efter 6 veckor stod vågen på minus 10 kilo!

Vad var då nyckeln till framgången? ”Jag bestämde mig verkligen för att lyckas. Jag var fokuserad och motiverad. Tävlingsinstinkten kickade in och jag gick in i det till 100%”. En vecka efter kursen var slut anmälde jag mig till kursen XtremeTurbo och där tappade jag ytterligare 5 kilo”.

 

 


Har du gått Ulrikas kickstart kurser och brinner för att hjälpa andra att få ett friskare liv och vill bli ambassadör på den ort du bor så kontakta: helena@ulrikadavidsson.se

Top
KIckstart meny