Vi på Ulrikas Kickstart

Ulrikas kickstart är ett team på åtta personer som jobbar och brinner för ett friskare liv! Alla medarbetare har gjort en egen hälsoresa och det gör oss personliga och förstående i vår rådgivning.

Ulrika Davidsson
VD och kostrådgivare

2002 gick Ulrika ner 30 kg med hjälp av att förändra sin kost och sin livsstil. Då utbildade hon sig till Lic. Kostrådgivare och har sedan dess coachat många tusen människor genom hennes 23 kokböcker, artiklar i tidningar, matlagning på TV4 samt genom sociala medier.


Sofia Frisk
Diplomerad kostrådgivare och kursadministratör

Är den kreativa tjejen som gör våra receptdokument och menyplaner fina och inspirerande.
Sofia jobbar med framställning av nya kostplaner och jobbar med delar av våran hemsida.


Louise Runnemark
Kostrådgivare och kursadministratör

Denna tjej har gått ner 30 kg med Ulrikas Kickstart och är idag utbildad Kostrådgivare. Har även utbildat sig till friskvårdskonsult och hälsoinformatör. Louise har också lärt sig mycket av Ulrika i köket och är med och skapar alla Kickstarts recept!


Hanne Enoksson
Kursadministratör

Hanne är nybliven heltidsstudent i Uppsala och har, efter ett antal år inom restaurangbranschen, fått ett brinnande intresse för hälsosam mat och matlagning. Här på Ulrikas kickstart arbetar hon deltid med anmälningar, inbjudningar till grupper.


Vi coachar dig alla dagar i veckan och du har möjlighet att få svar på dina frågor 3 ggr per dag vilket har stor betydelse för ditt resultat.

Det är intressant att deltagarna på Ulrikas onlinekurser får bättre resultat än de som Ulrika träffar privat och i kurser. Vi är övertygade att anledningen är den dagliga coachningen och gruppdynamiken som finns i våra kurser.

//Team Ulrika

Top
KIckstart meny